Mera Trans BV

Mera Trans BV is een relatief jong bedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van groente, fruit, bloemen en planten sinds de oprichting in 2006
Sinds 1 januari 2024 behoort Mera Trans BV tot de Hartman Groep.

U kunt contact met ons opnemen middels onderstaande gegevens.

Mera Trans BV – Hartman Expeditie | Waddinxveen
Exportweg 22
2742 RC Waddinxveen

T. +31 (0) 174 520 516
E. info@hartmanexpeditie.nl

Groupage

Naar Engeland, Schotland, Duitsland, Denemarken en Zweden verzorgen wij groupage vervoer.
Dagelijks vertrekken verschillende vrachtauto’s naar deze landen. Graag nemen wij uw goederen mee en zorgen voor een juiste aflevering.

Tracking & Tracing

Online zijn al onze Mera Trans B.V. vrachtauto’s 24 uur per dag, 7 dagen per week te volgen. Via een GPS-systeem is de exacte locatie van ons hele wagenpark op elk moment inzichtelijk. Onze planners kunnen via dit systeem de vrachtauto’s volgen, de historie van een rit beoordelen en communiceren met de auto. Wel zo prettig wanneer u iets wilt weten over de status van uw lading.

Cruise industrie

Mera Trans B.V. heeft erg veel ervaring opgedaan bij het bevoorraden van cruise schepen. Voor diverse klanten leveren wij groente, fruit, bloemen, verse en ingevroren vis en overige goederen aan de cruise-schepen in verschillende havens in Europa. Van Istanbul tot Lissabon, van Southampton tot Helsinki of zelfs in het noorden van Noorwegen. We zijn hier zeer ervaren in. Juist in deze industrie luistert de aanlevertijd erg nauw. Een cruiseboot ligt slechts een aantal uren in een haven, daarna moet zij weer verder met haar reis.

Materiaal

Mera Trans B.V. rijdt momenteel met 43 eigen auto’s Europa door. Allen voorzien van uitgebreide voorzieningen om het onze chauffeurs onderweg zo aangenaam mogelijk te maken.

Vanaf 2016 bestaat de vloot van Mera Trans B.V. uit 10 Mercedes Actros-trekkers en 33 Scania’s trekkers.
Goed materiaal is het halve werk!
De vrachtwagens rijden in zowel de kleuren van één van onze klanten als de Mera Trans B.V. kleuren.

Werknemers

Onze chauffeurs zijn uiteindelijk het visitekaartje van ons bedrijf. Zij zijn zeer kundige werknemers die begrijpen waar het om gaat.
Zorgvuldig zullen zij zorgen dat uw goederen zo netjes mogelijk worden geladen en op de overeengekomen tijd bij uw relatie worden gelost.
De flexibele instelling en de dienstverlenende houding van de chauffeurs zullen ook voor uw klanten een prettige ervaring zijn.

Mera Trans B.V. zorgt dat het haar werknemers aan niets ontbreekt. Zo zijn al onze vrachtwagens standaard uitgerust met een zeer luxe cabine, voorzien van koelkast, route plan systeem, dvd en stereo installatie en dakairco om in een warme omgeving toch voldoende rust te kunnen nemen.