J.P. Vis & Zn.

J.P. Vis & Zn. is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van groente, fruit, bloemen en planten vanuit Nederland en België naar diverse bestemmingen in Zweden, al sinds 1932.

Over J.P. Vis & Zn.

Internationaal transport J.P. Vis & Zn. heeft haar hoofdvestiging in Nieuw-Amsterdam, provincie Drenthe. Vanuit onze geconditioneerde loodsen in Nieuw-Amsterdam en Waddinxveen worden groenten, fruit, bloemen en planten verladen en gegroepeerd. Hier vindt ook de op- en overslag van de producten plaats.

J.P. Vis & Zn. is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van groente, fruit, bloemen en planten vanuit Nederland en België naar diverse bestemmingen in Zweden.

Chauffeurs en wagenpark

Onze chauffeurs hebben de beschikking over een modern en goed onderhouden wagenpark. Alle vrachtauto’s zijn uitgerust met koelmotoren, welke uw product op de juiste temperatuur vervoeren. Ons wagenpark bestaat uit motorwagens/aanhangwagens en trekkers/opleggers. Tevens beschikken wij over 2-compartimenten trailers, waardoor verschillende temperaturen in de trailer kunnen worden gehanteerd.

Wij beschikken over vrachtauto’s die over de gehele zijkant kunnen worden geopend, zonder in te leveren op de kwaliteit van het geconditioneerd transport. Ook zijn onze vrachtauto’s voorzien van laadkleppen en een track & trace systeem.

ISO gecertificeerd

J.P. Vis & Zn. is ISO 9001, ISO 14001 en ISO 22000 gecertificeerd. Hiermee laten wij zien een transportbedrijf te zijn dat een gecertificeerd en gecontroleerd kwaliteit- milieu en voedselveiligheidsbeleid weet te combineren en hiermee alle belangrijke zaken in het geconditioneerd internationaal transport weet te bundelen tot efficiënt, duurzaam transport.

J.P. Vis & Zn. heeft als belangrijkste doelstellingen: efficiëntie, duurzaamheid, informatievoorziening en klanttevredenheid. Om dit te bereiken hebben onze planners de beschikking over een geautomatiseerd plansysteem en is ons wagenpark te volgen via specifieke software.

Onderdeel van de Hartman Groep

J.P. Vis & Zn. is onderdeel van de Hartman Groep.