Start nieuwbouw werkplaats en wasstraat in Nieuw-Amsterdam

Afgelopen maandag, op 23 augustus 2021, is de bouw van onze nieuwe werkplaats en wasstraat in Veenoord/Nieuw-Amsterdam gestart.

Afgelopen maandag, op 23 augustus 2021, is de bouw van onze nieuwe werkplaats en wasstraat in Veenoord/Nieuw-Amsterdam van start gegaan. De eerste paal werd geheid door werkplaats manager Rogier Epping.

Volledig uitgeruste werkplaats en truckwash

De nieuwe werkplaats wordt totaal maar liefst 1600 vierkante meter groot. In het pand komen vier werkstraten, waarvan twee met smeerkelders en één met hefkolommen. Daarnaast zal er een complete truckwash installatie komen voor het wagenpark.

Het doel is om het merendeel van het onderhoud en de reparaties aan het eigen materieel zelf uit te voeren. Op dit moment omvat ons wagenpark 120 trucks en 280 eenheden aan getrokken materiaal.

Schets van het nieuwe pand in Veenoord/Nieuw-Amsterdam

Een volledig energie neutraal en papierloos pand

Het pand zal volledig energie neutraal en volgens de laatste inzichten worden gebouwd door Bouw Groep Noord (BGN) uit Drachten. De inrichting zal grotendeels door Brekupa worden verzorgd. Voor het magazijn is Metalin verantwoordelijk, in samenwerking met Bulthuis Truck en Traileronderdelen. De werkplaats wordt niet alleen energie neutraal, maar ook papierloos. Alle opdrachten, werkbonnen, facturen en voorraden worden middels een applicatie digitaal verwerkt. De PowerAll software daarvoor wordt geleverd door Bever Software.

Oplevering in 2022

De oplevering zal in het eerste kwartaal van 2022 plaats vinden.

Feestelijke start van de bouw van de nieuwe werkplaats en truckwash op het terrein van Hartman Transport Groep