Hartman Expeditie is een familiebedrijf gespecialiseerd in temperatuur beheerst transport van groente, fruit, verse levensmiddelen en sierteelt naar Scandinavië met de focus op Denemarken en Noorwegen. Door een innovatieve bedrijfsvoering, moderne middelen, strategische locaties met de juiste faciliteiten en een zowel professionele als informele samenwerking met onze klanten, medewerkers en leveranciers leveren wij een logistieke totaaloplossing waarin speciale aandacht is voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid.

250

Vertrekken per week

75

Trekkende voertuigen

200

Trailers

40

Vaste charters

Part of Hartman Transport Groep

Hartman Expeditie is onderdeel van de Hartman Transport Groep die wordt gevormd door drie gerenommeerde Nederlandse transportbedrijven.

What we do

Onze transportgroep is gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerde groupage transporten vanuit Nederland en België naar Denemarken, Zweden en Noorwegen en diverse soorten transport vanuit deze landen naar Nederland, België en Duitsland. Hiervoor maken we gebruik van een modern wagenpark met 115 vrachtwagens en magazijnlocaties in Poeldijk en Nieuw-Amsterdam. Onze hoogwaardige dienstverlening kenmerkt zich door een informele maar professionele aanpak, gecombineerd met een hoog serviceniveau en leverbetrouwbaarheid.

  • Een betrouwbare partner in transport – we leveren snel en op tijd.
  • Goed opgeleide en representatieve chauffeurs.
  • Een actief communicerende transportplanning die u volledig ontzorgt binnen het transportproces.
  • Een resultaatgericht duurzaamheidsbeleid dat aansluit bij de doelstellingen van onze klanten en maatschappelijke verplichtingen.

 

Duurzaamheid

Green Label Logistics

Green Label Logistics

Green Label Logistics is ons private label om onze reis naar een klimaatneutrale transportoplossing te communiceren en te promoten. Green Label Logistics realiseert oplossingen die de uitstoot van schadelijke stoffen tijdens transport, in onze loodsen en op de kantoorlocaties verminderen. We streven naar een volledig klimaatneutrale oplossing die voldoet aan de ambities van onze klanten en die aansluit bij wereldwijde klimaatdoelen.

Lees meer