Hartman Expeditie is een professioneel transportbedrijf dat kwaliteit, voedselveiligheid, aandacht voor het milieu en een veilige werkomgeving hoog in het vaandel heeft staan. Het veilig vervoeren van versproducten is een grote verantwoordelijkheid en de medewerkers van Hartman Expeditie weten hoe ze veilig met de goederen moeten omgaan tijdens het laden, transporteren en lossen bij de klant. Hiervoor beschikken wij over twee goed ingerichte magazijnlocaties in Poeldijk en Nieuw-Amsterdam. Onze vrachtwagenchauffeurs werken met schoon en goed onderhouden materiaal dat speciaal is ingericht voor het conditioneren van versproducten tijdens transport.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Sinds het tweede kwartaal van 2021 is de gehele Hartman Groep gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteit); ISO 14001 (milieu) en ISO 22000 (voedselveiligheid). Gecombineerd met een volledig geïmplementeerd actieplan op basis van risicobeoordeling voor arbeidsomstandigheden, laten wij zien dat onze bedrijfsvoering gericht is om aan te sluiten bij de specifieke eisen van klanten en belangrijke belanghebbenden bij deze onderwerpen en dat we ons inzetten om een voortdurende verbetering van ons management systeem te bereiken.

Truck driver Hartman Expeditie

Meet our team

We willen hoogwaardige vervoersdiensten realiseren met bijzondere aandacht voor voedselveiligheid en duurzaamheid. Onze chauffeurs hebben de juiste diploma’s en worden regelmatig bijgeschoold. De transportplanning heeft de dagelijkse uitdaging om de ritkilometers zo laag mogelijk te houden en de vrachtwagens optimaal in te zetten . Ook alle ondersteunende afdelingen zoals onze monteurs in de werkplaats en onze collega’s op kantoor dragen bij aan een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM